Studiereis wintersport 2018

Van 7 tot 11 maart hebben wij een studiereis mogen maken naar Oostenrijk om te skieen in verschillende gebieden en  de apres -Ski mogen beleven. Beide zijn in de Tiroler Zugspitzarena prima te combineren. we zaten in een perfecte woning waar elke kamer boven, ook nog eens zijn eigen badkamer heeft.  Alles modern ingericht waar je aan niets zal ontbreken. Zeer ruime keuken en kamer waar je met een grote familie of met vrienden een fantastische vakantie kunt houden. zelfs voor je skischoenen is een warmhoudplek zodat je gelijk goed van start gaat.

Deze accommodatie word ook verhuurd…. mocht u voor zomers of winters op zoek zijn  naar een zeer goed luxueus  en groot huis, wat ook nog betaalbaar is! dan kunt u altijd contact met mij opnemen voor meer informatie

Met vriendelijke groeten

Lonneke de Winter.

 
Sattlerhof
is een nieuw huis voor 12 volwassenen en 2 kinderen.

Het ligt midden in Bichlbach en beschikt over 6 slaapkamers , 5 badkamers, een grote woonkamer en 2 volledig ingerichte keukens. Buiten vindt u terras, tuin en een carport voor 2 auto’s.

Bichlbach is een klein rustig dorpje van waaruit u allerlei activiteiten kunt ondernemen.
In het dorp zelf zijn 3 restaurants en een aantal winkels voor de dagelijkse boodschappen. Bovendien is er een bank, een Tourismusburo en een klein museum.
De twee kerkjes zijn ook zeker een bezoekje waard.

Bichlbach is onderdeel van de Tiroler Zugspitzarena (afstand vanaf Venlo +/- 680 km), samen met Berwang, Lermoos, Ehrwald, Biberwier en Heiterwang, alle te bereiken binnen 15 autominuten.

Wandelen, Langlaufen, Snowboarden en skiËn

In de winter gaat het sneeuwzekere Bichlbach over in een wit landschap. Langlaufen, skiën, snowboarden, rodelen, schaatsen ijsstickschieten en afwisselende winterwandelingen behoren tot de mogelijkheden.

Alle plaatsen binnen de Tiroler Zugspitzarena hebben hun eigen skigebied(en) . Uw skipas is ook geldig voor al deze plaatsen. Daarnaast zijn er vele gemarkeerde wandelwegen en langlaufloipes. De skilift voor de skischaukel Berwang-Bichlbach bevindt zich op 200 meter van Sattlerhof.
De dichtstbijzijnde loipes liggen praktisch achter het huis.

Onderweg zult u gelegenheden vinden om wat te eten en/of te drinken. Voor de echte aprés-ski kunt u uitwijken naar het nabijgelegen Lermoos.